Η ανακαίνιση - επισκευή – αναμόρφωση μίας μονάδας γίνεται από μία ομάδα εργολάβων που μπαίνουν ταυτόχρονα στον αγώνα και ο κάθε ένας έχει συγκεκριμένο έργο να κάνει σε συγκεκριμένο χρόνο. Ο ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της ομάδας και αυτός που βάζει τους στόχους με τη βοήθεια του υπεύθυνου και συντονιστή της ομάδας θα επιλέξει το πώς το πότε και από ποιόν θα γίνουν οι όποιες οι επεμβάσεις στη μονάδα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η λογική της εταιρείας μας στο ρόλο του υπεύθυνου συντονιστή του έργου είναι να διαμορφωθούν απλοί, άνετοι και ευχάριστοι χώροι με μοντέρνα σχεδίαση αλλά και με στοιχεία που παραπέμπουν στη τοπική παράδοση. 

Η ΑΣΤΡΟΚΑΤ θα βοηθήσει τον μεγάλο ή μικρό ξενοδόχο να θέσει ένα συγκεκριμένο στόχο για την επιχείρησή του. Να επιλέξει δηλαδή τη μορφή και την αισθητική των δημόσιων και των ιδιωτικών χώρων του στο καλύτερο δυνατό κόστος και με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και φυσικά λαμβάνοντας εξ’ αρχής ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εργασιών.

Η δυνατότητα λειτουργίας της μονάδας κατά τη διάρκεια των εργασιών είναι μέσα στις προτεραιότητές μας. 

Πως πρέπει όμως να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος επιχειρηματίας στον κλάδο της παροχής φιλοξενίας το «εργαλείο» της δουλειάς του και τι πρέπει να κάνει;

Η ΑΣΤΡΟΚΑΤ προσφέρει:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Screenshot 2018-12-22 at 14.50.34

Η ΑΣΤΡΟΚΑΤ με μια σύγχρονη ματιά στη αισθητική των χώρων τόσο των κοινόχρηστων όσο και των ιδιωτικών θα σας βοηθήσει στο να δείτε την επιχείρησή σας με άλλο ‘μάτι’. Οι πινελιές μπορεί να είναι από μικρές έως μεγάλες πάντα όμως με γνώμονα την καλύτερη απόδοση ποιότητας – τιμής.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Screenshot 2018-12-22 at 14.47.45

Οι αυξημένες απαιτήσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων και η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας, σε μέγιστο βαθμό, οδήγησαν στη σχεδίαση των σημερινών συστημάτων διαχείρισης φωτισμού που προσφέρουν ένα πλήθος δυνατοτήτων με μικρό λειτουργικό κόστος.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΣΤΑΣΕΙΣ

Screenshot 2018-12-22 at 14.48.54

Προσφέρουμε προηγμένα συστήματα εσωτερικών εγκαταστάσεων που έχουν ως στόχο τον έλεγχο, την προστασία, την ασφάλεια, την αδιάλειπτη λειτουργία την ποιότητα του δικτύου διανομής και την επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών συστημάτων της μονάδας.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΩΝΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Screenshot 2018-12-22 at 14.51.46

Με τα σύγχρονα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης προσφέρουμε απόλυτη θερμομόνωση σε όλα τα σημεία του κτιρίου εφ΄ όρου ζωής απομονώνοντας τα υλικά δόμησης από εξωγενείς παράγοντες μειώνοντας αποτελεσματικά το υψηλό κόστος θέρμανσης και ψύξης βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσης μέσα στο κτίριο και όλα αυτά με χαμηλό σχετικά κόστος και έχοντας δυνατότητες για απεριόριστες αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Screenshot 2018-12-22 at 14.55.20

Τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου είναι τα πλέον κατάλληλα για αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων. Οι απώλειες θα μηδενιστούν και η αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης της μονάδας θα επιτευχτεί γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Ένα θερμομονωτικό κούφωμα απομονώνει το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον εμποδίζοντας την μεταφορά θερμότητας. Με αυτό τον τρόπο, περιορίζονται οι ρύποι και το κόστος λειτουργίας θέρμανσης και ψύξης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Screenshot 2018-12-22 at 14.54.30

Μία ηλιακή εγκατάσταση είναι μια επένδυση για τι παρόν και το μέλλον της μονάδας σας που έχει διπλή αξία: αφενός συμβάλετε και εσείς και η μονάδα σας ενεργά στη προστασία του περιβάλλοντος κι αφετέρου επενδύετε το κεφάλαιό σας αποδοτικά και μακροχρόνια με χαμηλό λειτουργικό κόστος και χωρίς κανένα επιπρόσθετο ρίσκο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Screenshot 2018-12-22 at 14.56.41

Με γνώση στο αντικείμενο ξενοδοχειακός εξοπλισμός & παράλληλα εμπειρία σε ξενοδοχειακά Projects, με  το μεγαλύτερο και ανταγωνιστικότερό μας πλεονέκτημα  να είναι η δυναμική & η ευελιξία που διαθέτουμε αναλαμβάνοντας από το πιο μικρό έργο έως  και τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες.

Screenshot 2018-12-22 at 14.57.45

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ:

Στόχος μας το καλύτερο αποτέλεσμα στην  καλύτερη δυνατή τιμή  που θα ικανοποιεί τον επιχειρηματία.