Ανακαίνιση είναι η ανανέωση ενός χώρου με οικοδομικές εργασίες επισκευής, συντήρησης ή και κατασκευής.

Είναι σαφές ότι η ανακαίνιση έχει πολλά πλεονεκτήματα (σε σύγκριση με την αγορά ενός νέου χώρου) πρώτο και κυριότερο είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να ξοδέψουμε τόσα όσα μπορούμε να διαθέσουμε για να αναβαθμίσουμε το χώρο μας. Μας δίνει επίσης ελευθερία χρόνου όσον αφορά για το πότε θα επιλέξω να διαθέσω ένα ποσό για να κάνω τον χώρο μου όπως τον φαντάζομαι έστω και τμηματικά και τέλος μπορούμε με λίγες μόνο αλλαγές να βελτιώσουμε αισθητικά και λειτουργικά το ακίνητο μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η ανακαίνιση μίας μονάδας γίνεται από μία ομάδα εργολάβων που μπαίνουν ταυτόχρονα στον αγώνα και ο κάθε ένας έχει συγκεκριμένο έργο να κάνει σε συγκεκριμένο χρόνο. Ο ιδιοκτήτης είναι ο πρόεδρος της ομάδας και αυτός που βάζει τους στόχους με τη βοήθεια του υπεύθυνου και συντονιστή της ομάδας θα επιλέξει το πώς το πότε και από ποιόν θα γίνουν οι όποιες οι επεμβάσεις στη μονάδα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

H ΑΣΤΡΟΚΑΤ στο ρόλο του υπεύθυνου συντονιστή του έργου έχει σαν σκοπό να διαμορφωθούν απλοί, άνετοι και ευχάριστοι χώροι με μοντέρνα σχεδίαση αλλά και με στοιχεία που παραπέμπουν στη τοπική παράδοση.

Η ΑΣΤΡΟΚΑΤ σε όλα αυτά μπορεί να σας προσφέρει:

◎ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
◎ 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
◎ 
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
◎ 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
◎ 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
◎ 
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΣΤΑΣΕΙΣ
◎ 
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΩΝΩΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
◎ 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
◎ 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
◎ 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ