Η ΑΣΤΡΟΚΑΤ είναι ένας όμιλος εταιριών ,όπου η πολιτική της σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείται είναι η ολοκλήρωση έργων, που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή αισθητική ,όσο και για το αποτέλεσμα διαδικασίας κατασκευής .

Σήμερα η εταιρεία μας ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματική δράση ερχόμενη σε συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία Lite-Soil GmbH , με στόχο την προώθηση καινοτόμων ποιοτικών και πιστοποιημένων συστημάτων άρδευσης. Σκοπός μας είναι η δημιουργία βιώσιμων υποδομών , που ικανοποιούν τα αυστηρότερα διεθνή οικολογικά κριτήρια πιστοποιήσεων και αναπτύσσουν την περιβαλλοντική συνείδηση .

Η ενεργή υπόγεια άρδευση είναι αποδοτική και αξιόπιστη δίνοντας άμεσες αρδευτικές λύσεις ,συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση της ενέργειας υδάτινων και άλλων πολύτιμων φυσικών πόρων.

Επίσης περιορίζει την ρύπανση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος ,εναρμονίζεται απόλυτα και είναι η σύγχρονη και αποδοτικότερη ως προς το κόστος λύση για την άμεση άρδευση και αερισμό των φυτών σας.

Η κεντρική ιδέα της κατασκευής και παραγωγής των προϊόντων μας είναι η εξοικονόμηση πόρων με επιστημονικά ελεγμένα εξαιρετικά αποτελέσματα. Εστιάζουμε  στον καινοτόμο τρόπο άρδευσης ,τόσο για τους επαγγελματίες Κηπουρούς και Γεωπόνους , όσο και για τον αγροτικό τομέα.

Θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες;

Κατεβάστε το φυλλάδιό μας !

BlueLite-Net
IMG_3881
Johann-Strauß-Park-Wien-3-1
Screenshot 2018-12-02 at 11.33.13
IMG_9921
IMG_2482-klein