Το CUBOX αποτελεί τον τέλειο συνδιασμό κινητού κιβωτίου και οικολογικού ηλιακού σταθμού. Με αρκετές εφαρμογές για τον επαγγελματία όπως παραθαλάσσιο περίπτερο, περίπτερο, μπαρ, σνακ μπαρ, κινητό περίπτερο, σημείο πληροφοριών, DJ set και πολλές άλλες.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή και στα πλαϊνά πτερύγια παράγουν ηλεκτρική ενέργεια.  Υψηλών προδιαγραφών μπαταρίες αποθηκεύουν αυτή την ενέργεια με αποτέλεσμα να παρέχουν ανεξαρτησία και αυτονομία στη λειτουργία του Cubox. To Cubox είναι εξαιρετικά εύκολο στη μεταφορά του καθώς και στην εγκατάστασή του.

Η ΑΣΤΡΟΚΑΤ είναι ένας όμιλος εταιρειών όπου η πολιτική της σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείται είναι η ολοκλήρωση έργων που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή αισθητική όσο και για το αποτέλεσμα της διαδικασίας κατασκευής .

Σήμερα η εταιρεία μας ανοίγει νέους ορίζοντες στην επιχειρηματική δράση ερχόμενη σε συνεργασία με την αυστριακή εταιρεία HBT Energietechnik GmbH,ώστε να αντιπροσωπεύουμε και να προωθήσουμε στην αγορά της ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ και ΙΡΑΚ  τις καινοτόμες κατασκευές οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και σχεδιασμένες να δώσουν ενεργειακές λύσεις.

Καμιά επιχείρηση όσο ανεπτυγμένη και εάν είναι δεν μπορεί να αποφύγει τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και γι αυτό το λόγο είναι αναγκαίο οι επιχειρήσεις που είναι ισχυρές, να πρωτοπορούν στην προστασία του περιβάλλοντος .

“Να δείχνουν το δρόμο ,να αποτελούν παράδειγμα με τις δράσεις και τις επιλογές τους”

Δεν θα πρέπει να γυρίζουν την πλάτη αδιαφορώντας για ένα παγκόσμιο πρόβλημα που γιγαντώνεται και απειλεί την ανθρωπότητα.

Η περιβαλλοντική υποβάθμιση γεννά δυστυχία ,φτώχεια και λειτουργεί αποτρεπτικά για την  ανάπτυξη.

Με την βιώσιμη ανάπτυξη εξυπηρετούμε την πρόοδο και ταυτόχρονα δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον .

Γι αυτό το λόγο η εταιρεία μας σε συνεργασία με την HBT Energietechnik GmbH δημιούργησαν και προωθούν κατασκευές ενεργειακά αυτόνομες και φιλικές προς το περιβάλλον όπως τα cubox,charmax,charmax tree Belsafe, ευελπιστώντας να δώσουν λύσεις στην καθημερινότητα και βοηθώντας στην ανάπτυξη της χώρας χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια.